Sivut

perjantai 1. elokuuta 2014

Pentueen vanhemmat

Becca astutettu Njordilla 25.7 ja 26.7.2014





Emä    http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER22242%2F12&R=297


Wind  "Becca"  51 cm, 16 kg
Lonkat A/A, kyynärät 0/0
Olat OCD terveet
Silmät terveet 6/2014
CÉA normal, TNS Cl normal
Agility 3, Paimennus ALO

Becca on luonteeltaan vilkas ja sosiaalinen sekä koiria että ihmisiä kohtaan. Työmoraaliltaan se on ehtymätön, se kestää treenatessa painetta ja vastaa siihen hyvin. Becalla on hyvä taistelutahto ja se tahtoo tehdä aina oikein. Palkkana sille kelpaa lelut, namit ja kehu. Kotona se on huomaamaton.

Agilityssä Beccaa voisi verrata telinevoimistelijaan. Se rakastaa käyttää kroppaansa ja näin ollen se on erittäin luontainen ja erinomainen kääntyjä ilman että ohjaajan tarvitsee siihen puuttua. Becalle nopeus ja liikkuminen on ominaista.Becalla ei ole silmää ja eikä ongelmia erilaisilla alustoilla. Becca ei reagoi koviin ääniin.


Paimennuksessa Becca kiinnostui lampaista alle vuoden ikäisenä, mutta se oli valmis koulutukseen saavuttaessaan 1 1/2 vuoden  iän. Se on ollut helppo kouluttaa paimennuksen perusasioihin. Sen koulutus on  osin kesken, mutta näyttää siitä tulevan kelpo koira myös siihen lajiin,








Isä   http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER14620/09&R=297
       http://vallreg.svak.se/d_findregnr.php?MENUSELECT=5&REGNR=V1611/2008&PEDIGREE=1

Kronvallaren Njord "Njodi" 52 cm
Lonkat A/A, kyynärät 0/0
Olat OCD terveet
Silmät terveet 7/2014
CEA normal
Suomen tottelevaisuusvalio

Njord on pieni hyvärakenteinen ruskea tricolor uros.

Njodi harrastaa tottelevaisuuden lisäksi paimennusta ja hakua. Se on varma ja saalisviettinen uros, jolla moottoria löytyy moneen lajiin . Njodi on Ruotsin tuonti, kasvattajana Heidi Bilkvam. Njodin isä on Eryri Roi, jolla Suomessakin monta huippujälkeläistä sekä tokossa, haussa, jäljillä että agilityssä. Njodin äiti, Cookie, on kuuluisista paimensuvuista, joilla on menestystä kansainvälisellä tasolla.

Njodilla on ollut kaksi aikaisempaa pentuetta, jotka ovat olleet terveitä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti